VISpas verloren, wat nu?

4241
17 sep 2021

Je bent je VISpas verloren. Kan gebeuren natuurlijk, maar wat nu? In zo’n geval adviseert Sportvisserij Nederland je om een duplicaat te bestellen via www.mijnsportvisserij.nl. De kosten hiervan bedragen €4,50. Eventuele aanvullende toestemmingen (denk aan de NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming) kunnen voor €4,50 eveneens worden meegestuurd.

Om zo’n dupclicaat aan te kunnen vragen, dien je wel eerst een account aan te maken op www.mijnsportvisserij.nl en daar je VISpas te koppelen. Het VISpasnummer (van je verloren VISpas) kun je – als je deze niet meer kunt vinden – opvragen bij Sportvisserij Nederland via vispas@sportvisserijnederland.nl

Na bestelling van het duplicaat kun je onder de button ‘acties’ direct een tijdelijk bewijs downloaden. Deze is een maand geldig vanaf de betaaldatum van het duplicaat zodat je direct weer kunt gaan vissen – in afwachting van de fysieke VISpas die daarna binnen enkele weken wordt toegestuurd.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.