Sportvistheater (en jij kunt erbij zijn!)

4227
09 feb 2022

Na een aantal spetterende voorstellingen afgelopen najaar, gaat VIS TV-presentator Marco Kraal dit voorjaar het theater weer in met de voorstelling VIS! Hierin draait het om vis- en vissersverhalen die interessant zijn voor zowel sportvissers, niet-vissers als anti-vissers.

Foto's: Marcel Krijgsman

Tijdens zijn voorstelling neemt Marco het publiek anderhalf uur mee onder water om hen kennis te laten maken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige  karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.De focus ligt niet alleen op deze uitermate boeiende dieren, maar ook op de mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis. Voor zijn anekdotes en spannende, hilarische en bizarre verhalen put de VIS TV-presentator uit zijn jarenlange ervaring als sportvisser én zijn uitgebreide kennis als bioloog.


Dit staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen, waar zowel sportvissers als niet-sportvissers van zullen smullen – en anti-vissers mogelijk op andere ideeën worden gebracht.

Data en kaarten


Kijk voor een overzicht van de speeldata in maart en april op ntk.nl. Daar kun je ook online tickets bestellen. Let op: het loont nog wel eens - als de site 'uitverkocht' aangeeft, om het theater zelf te bellen voor kaarten.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide