Gratis loodalternatieven voor hengelsportverenigingen

3680
28 okt 2021

Sportvisserij Nederland werkt met de Green Deal Sportvisserij Loodvrij aan het terugdringen van loodgebruik in de hengelsport. Om hengelsportverenigingen te stimuleren met loodvrij vissen aan de slag te gaan, stelt Sportvisserij Nederland GRATIS proefpakketten beschikbaar met loodvrije materialen.

Naast de organisatie van vele tientallen loodvrije evenementen in de regio verschijnen in Hét VISblad, VIS TV en vanuit de landelijke en federatieve digitale media regelmatig reportages over loodvrij vissen.

Wat kun je doen als hengelsportvereniging?

Hengelsportverenigingen kunnen op verschillende manieren helpen om loodvrij vissen bij sportvissers te stimuleren. Dit kan bijvoorbeeld door de Sportvisserij Loodvrij flyer te gebruiken op jouw verenigingswebsite, of door gebruik te maken van de afbeelding op deze pagina met een link naar www.sportvisserijloodvrij.nl.

Daarnaast kun je als vereniging loodvrij vissen promoten door bepaalde activiteiten volledig loodvrij te organiseren, loodalternatieven uit te delen onder (nieuwe) leden en loodalternatieven als prijzen uit te reiken bij wedstrijden. Klik hier voor meer informatie om loodvrij vissen te stimuleren.

Wil jouw hengelsportvereniging ook gratis loodalternatieven, om bijvoorbeeld te gebruiken bij jeugdactiviteiten of wedstrijden? Neem dan contact op via info@sportvisserijnederland.nl.
 
Meer informatie over loodvrij vissen vind je op www.sportvisserijloodvrij.nl.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.