Boekentip: Verweerde zielen

1835
20 dec 2021

Na eerder al het sportvisboek ‘Esox’ te hebben uitgebracht, is Michel Verlaak wederom in de pen geklommen. De nieuwste pennenvrucht van deze Belgische snoekfanaat is getiteld ‘Verweerde Zielen’. Hierin staat de kunstaasvisserij centraal.

Zijn jarenlange ervaring met de kunstaasvisserij op snoek bracht Michel Verlaak ertoe om een instructieboek te schrijven over deze tak van de hengelsport. In dit lijvige (400 pagina’s) boekwerk beschrijft de auteur helder en vlot hoe hij te werk gaat en wat zijn inzichten en ervaringen zijn.De talloze praktijktips geven houvast voor wat betreft hoe, wanneer en met welke kunstaassoorten je succesvol kunt zijn. Daarbij spat de passie voor het vissen met kunstaas van de pagina’s af. Die worden bovendien opgeluisterd door schitterende fotografie, wat de zeggingskracht van het geheel verder versterkt.

Naast Verlaak delen ook enkele bevriende roofvisspecialisten van de auteur (Frans Oomen, Volkmar Strikkers, Dirk Van Nieuwenhove, Roy Vanstreels en Arjan Willemsen) hun expertise met de lezer. Dit levert een fraai boek op waar iedere kunstaasvisser – ook degenen die  niet op snoek vissen – van zal genieten. ‘Verweerde Zielen’ wordt uitgegeven door Westerlaan Publisher en kost € 45,- (excl. € 6,95 verzendkosten). Meer informatie: westerlaan-publisher.com
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.