Topsportgala 2021!

2761
21 dec 2021

Afgelopen zaterdag vond het Topsportgala plaats via een livestream op het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland. Tijdens het Topsportgala werden alle winnaars uit de diverse disciplines van het afgelopen wedstrijdjaar gehuldigd. Ook kon worden gestemd op Talent, Sportman en Sportvrouw van het jaar 2021.

Waar het evenement in 2020 helemaal niet doorging, kon het Topsportgala door de corona-omstandigheden ook dit jaar weer niet plaatsvinden bij het NOC*NSF op Sportcentrum Papendal. Sportvisserij Nederland heeft daarom gekozen het evenement te livestreamen via YouTube.

Onder leiding van presentator Sjoerd van Ramshorst (bekend van Studio Sport) kon een klein groepje wedstrijdvissers live in de uitzending worden gehuldigd. Met andere winnaars werden filmpjes opgenomen en werden er live Zoom-verbindingen gelegd. Sportvisserij Nederland kijkt terug op een zeer geslaagd Topsportgala met ongeveer 2500 kijkers.

De winnaars


Tot Talent van het jaar 2021 werd gekozen: Keano Jansen. Pakte gakte goud op Nederlands Kampioen U15 en is ook Open Nationaal Kampioen U15.


Sportman van het jaar 2021: Arnout van der Stadt. Hij werd Nederlands Kampioen Feeder individueel en werd ook eerste op het NK in teamverband. Hij viste zes keer een 1 in de Evezet Top Teamcompetitie Feeder.Tot Sportvrouw van het jaar 2021 werd gekozen Fabiënne ter Horst. Zij maakte haar debuut in het WK damesteam zoetwatervissen. Ook won zij het Open Nationaal Kampioen Zoet voor Dames.Ron Gatowinas kreeg de zilveren speld van zijn vrouw opgespeld en was vrijwilliger van het jaar. Hij is 9 jaar commissaris wedstrijden Zout geweest van Sportvisserij NederlandBondscoach Stefan Verhoeven behaalde vorig jaar zijn TC4-diploma (Trainer/Coach 4) bij de NOC*NSF en is hiermee de eerste bondscoach ooit binnen de sportvisserij, hij is de hoogst opgeleide Nederlandse vissport coach. Zijn diploma werd tijdens het Topsportgala overhandigd.Tenslotte konden kijkers hun leukste visfoto insturen met de hashtag #sportvisgala. De winnaar van de fotowedstrijd is geworden Berry Donselaar. Hij stuurde een foto in van zoon Kenji die zijn eerste jaar wedstrijdvissen achter de rug heeft.

Fotoverslag
© Wouter Keuris Fotografie


Sportvisserij Nederland feliciteert nogmaals alle kampioenen met de fantastische resultaten en ziet uit naar het volgende Topsportgala op een mooie locatie met alle sporters bij elkaar.
Gerelateerde berichten
15 dec 2021 Sportvisgala 2021 zaterdag 18 december #sportvisgala (online) 3925 Vanwege de corona-maatregelen kan ook dit jaar het Sportvisserij Nederland Topsportgala niet live op Papendal plaatsvinden. Om alle nationale en internationale winnaars van seizoen 2021 toch waardig te kunnen huldigen, organiseren we dit jaar een live uitzending via het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland op zaterdag 18 december van 19:30 - 21:00 uur. 09 nov 2021 Nederlands Kampioen: Keano Jansen (U15), Demi Jansen (U20) en Anja Groot (Dames) 1912 Dit jaar is er voor het eerst een individuele uitslag per categorie opgemaakt voor de Evezet Top Teamcompetitie Dames en U20. Keano Jansen van het team De Beukers pakte het goud bij de categorie U15, Demi Jansen van de Broezers uit het Noorden werd kampioen in categorie U20 en Anja Groot van het Turbo Team was de sterkste in de categorie Dames. 19 okt 2021 Coachen is een vak - opleiding voor trainers en coaches 3051 Goed opgeleide coaches en trainers zijn nog beter en sneller in staat om het maximale uit sporttalent te halen. Met die insteek biedt sportkoepel NOC*NSF sinds 2013 alle sportbonden in Nederland de gelegenheid om mensen uit hun sport de opleiding Trainer-Coach 4 (TC4) te laten volgen. Ook namens Sportvisserij Nederland doet een handvol coaches mee. 22 aug 2021 Floor Verhoeven wereldkampioen zoetwatervissen (video) 24982 Floor Verhoeven is de kersverse wereldkampioen dobbervissen voor dames. Dat werd zojuist duidelijk op het WK Damesvissen in Lelystad na een spannende slotdag. De Nederlandse damesploeg greep helaas net naast het eremetaal en werd vierde na Polen, België en Italië. Team Holland lag na de eerste wedstrijddag nog knap tweede achter Italië maar kon haar plek dus helaas net niet vasthouden. 16 dec 2019 Spetterend Topsportgala (video) 5987 De vierde editie van het Sportvisserij Nederland Topsportgala was de kers op de taart van het wedstrijdseizoen 2019. In Sportcentrum Papendal werden de prijswinnaars uit diverse disciplines op het podium in het zonnetje gezet door gastheer Sjoerd van Ramshorst.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide