Met doodaas tussen de molens in VIS TV (video)

5219
26 jan 2022

Met een koelboxje vol ingevroren vis brengen de presentatoren van VIS TV in aflevering vijf – te zien op zondag 30 januari om 09:30 uur op RTL 7 – een bezoek aan Kinderdijk. Te midden van de talrijke molens vissen de mannen statisch op snoek.

Om hun kans op succes te vergroten, stappen Marco en Daniël in alle vroegte aan boord bij Albert Dekker – een lokale visgids die het water rond Kinderdijk als zijn broekzak kent. Aangekomen op de eerste stek stappen de mannen aan wal en even later gaan de ‘diepvriesvissen’ te water. Marco krijgt het al snel aan de stok met een prachtige metervis.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:Prachtige beelden

Na de lunch brengt Albert de heren naar een stek met volop riet. Vissend vanaf een loopbrug mist Daniël hier een paar aanbeten, waarna hij alsnog een kleinere snoek weet te vangen. De laagstaande zon zorgt in de late middag voor prachtige beelden. Zal het de mannen lukken om als kers op de taart ook nog een derde rover te vangen?

Je ziet het aanstaande zondag 30 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide