Programma Vissennetwerk 2022 bekend

2007
27 jan 2022

Met een historie van al bijna twintig jaar herbergt het Vissennetwerk een schat aan kennis over vissen, visserij en de leefomgeving van vissen. Het activiteitenprogramma voor 2022 is inmiddels bekend.

Het plan is om dit jaar weer fysieke bijeenkomsten te organiseren, en als dat onverhoopt toch niet kan schakelen we over op webinars met Teams. Onderstaand de data en thema’s voor de bijeenkomsten van dit jaar.

* Vr 11 mrt - Nieuwe Nederlandse Vissenatlas
* Vr 20 mei - Connectiviteit rivieren en opheffen barrières
* Do 22 sep - Exotische rivierkreeften en vis
* Vr 25 nov - Gezondheid van vis (o.a. microverontreinigingen)

Wat is het Vissennetwerk?

Het Vissennetwerk is een kring van bijna vijfhonderd professionals uit de vakgebieden vis, visserij, ecologie en water die onderling (nieuwe) kennis, inzichten en ideeën uitwisselen over vissen, visserij en de leefomgeving van vissen – zowel vanuit een wetenschappelijke als praktische invalshoek. Het werkgebied bestrijkt de zoete en brakke wateren van Nederland en Vlaanderen. Drie á vier keer per jaar vinden themabijeenkomsten plaats over vis-gerelateerde onderwerpen zoals vismigratie, beleid en wetgeving, inrichting van water, monitoring, onderzoek en visserij. Eens per jaar wordt zo’n bijeenkomst met een buitenexcursie gecombineerd.

Lid worden

Wil je lid worden van het Vissennetwerk? Meld je dan gratis aan via de website en voeg je bij de Vissennetwerk-groep op LinkedIn. Let op: voorwaarde voor een lidmaatschap is dat je professioneel bezig bent met vis.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.