Struinend op 'Hoornse' roofvis in VIS TV (video)

2203
09 feb 2022

In de zevende aflevering van VIS TV – te zien op zondag 13 februari om 09:30 uur op RTL 7 – struinen presentatoren Marco en Daniël een dag lang door de waterrijke binnenstad van Hoorn, waar het vizier op baars en snoek gaat.

Aangekomen in het historische stadje, dat vooral in de gouden eeuw flink opbloeide dankzij de VOC, tuigen de heren hun hengels op en maken ze vanaf een steiger aan het Markermeer hun eerste worpen. Lange tijd krijgen de mannen geen enkel teken van leven, totdat Marco bij de stadspoort een klein snoekje vangt.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:


Gierende slip

In de middag gooien de mannen het roer om en rijden ze naar het nabijgelegen Kolhoorn, waar ze bij een vaart aan de slag gaan met de Carolina rig. Daniël vangt een handvol kleine baarzen, maar verder loopt het hier ook niet storm. Ineens haakt Marco een grote vis die keihard door de slip giert en de spanning volledig terugbrengt. Wat zal dit zijn?

Je ziet het aanstaande zondag 13 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.