Strandvissen bij de Scheveningse pier in VIS TV (video)

2223
09 mrt 2022

In de één na laatste aflevering van VIS TV 2022 – aanstaande zondag 13 maart om 09:30 uur op RTL 7 – rijden Marco en Daniël naar Scheveningen en vissen ze onder ruige omstandigheden pal naast de bekendste pier van het land.

Dat strandvissen fysiek zwaar kan zijn, blijkt wel als Marco en Daniël zich na een korte wandeling over de boulevard naast de pier installeren. Vechtend met de wind en het stuifzand beazen de mannen hun haken en werpen ze hun lijnen uit. Daniël is blij verrast met de vangst van een koolvis, een relatief zeldzame soort voor de Nederlandse kust.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:Serie platvissen

In de middag verkassen de heren en komen ze terecht op een bijzondere stek. Hier gaan de toppen vaker krom en weten de mannen een leuke serie platvissen te vangen. Met de ondergaande zon, de fraai verlichte boulevard en het Scheveningse reuzenrad op de achtergrond komt de visdag sfeervol ten einde.

Je ziet het aanstaande zondag 13 maart om 09:30 uur op RTL 7.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2022 van VIS TV. Tien afleveringen lang trekken presentatoren Marco en Daniël kriskras door het land om op visrijke cultuurhistorische plekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.