Roofvisie - oude bekende in nieuw jasje

1385
16 mrt 2022

Alle leden van de Vereniging Nederlandse Roofvissers (VNR) ontvingen begin maart een oude bekende in een nieuw jasje. Roofvisie nummer 149 is het eerste magazine dat verschijnt als opvolger van Snoekerijen sinds de Snoekstudiegroep Nederland-België is getransformeerd in de VNR. Na 37 jaar en 148 edities van ‘Snoekerijen’ ziet ‘Roofvisie’ het licht.

Om de link naar het verleden in stand te houden is de editie- nummering voortgezet – vandaar Roofvisie nummer 149. Ondanks de naamsverandering en de frisse, nieuwe lay-out zal het blad voor de meeste lezers toch vooral een feest der herkenning zijn. Bekende en succesvolle rubrieken blijven in dit nieuwe  roofvismagazine behouden, al zitten er voor de komende edities ook nieuwe zaken in de pijplijn. 

Word ook lid!


Wil je dit schitterend full colour magazine met leuke en informatieve artikelen over alle roofvissoorten en -technieken in ons land ook ontvangen? Word dan lid van de Vereniging Nederlandse Roofvissers.

Je ontvangt dan niet alleen vier keer per jaar Roofvisie, maar ook een ledenpas waarmee je korting bij winkeliers, webshops en gidsen kunt krijgen. Bovendien kun je dan (meestal gratis) meedoen aan de (regio)activiteiten en ontmoet je gegarandeerd nieuwe visvrienden.

Ga voor meer informatie naar:www.nederlandseroofvissers.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.