Snoekerijen - magazine voor de roofvisser

2216
22 dec 2020

Vis jij veel op snoek en duik je ook graag af en toe dieper in de materie? Dan is Snoekerijen – het magazine voor leden van de Snoekstudiegroep Nederland-België (SNB) – echt iets voor jou.

Dit prachtige magazine, dat vier maal per jaar verschijnt en 68 pagina’s telt, staat elke keer weer vol ‘snoekig’ en ander roofvisnieuws, visverslagen en technische artikelen doorspekt met tips.

Ter afwisseling op oer-Hollandse roofvis in eigen land – zoals struinend poldersnoeken, slepend vissen op de rivier en snoekvissen met dood aas – schrijven de (gast)auteurs ook regelmatig over prachtige sportvisbestemmingen in het verre buitenland.Zo biedt het blad vrijwel iedere roofvisser volop leesplezier. In elk nummer lees je ook over de diverse cursussen en andere activiteiten van de SNB, én hoe je je daarvoor opgeeft. Redenen te over om lid te worden van de SNB (kosten: 30 euro per jaar). Meer informatie vind je op www.snoekstudiegroep.nl.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.