Magazine: SKP GHV

1304
09 apr 2022

Vanwege het 15-jarige bestaan van het Haagse SpiegelKarperProject heeft HSV GHV / Groene Hart een uniek en eenmalig glossy magazine uitgebracht: ‘SKP GHV’. In dit 100 pagina’s tellende blad komen de mensen aan het woord die betrokken zijn bij dit omvangrijke karperuitzetproject.

Van de grondleggers tot de huidige SKP-coördinatoren en van de vrijwilligers bij de uitzettingen tot de karpervissers die hun vangsten terugmelden. In totaal 20 artikelen met daarin interessante kost over de groei en het migratiegedrag van de uitzetspiegels, de verschillende karperrassen, de manier waarop terugvangsten worden ‘gematcht’ én indrukwekkende anekdotes over karpers die wegzwommen maar ook weer terugkwamen naar Den Haag. Het magazine is te bestellen: leden van HSV GHV / Groene Hart betalen € 4,50, andere geïnteresseerden €14,50. Check voor meer informatie facebook.com/ghvgroenehart.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.