Inspiratiedag 'Wie de jeugd heeft, vist in de toekomst!'

1939
25 mrt 2022

De jeugd is de toekomst en dus belangrijk voor de continuïteit van het sportvissen. We vinden het essentieel dat we kinderen het plezier van de hengelsport kunnen bijbrengen, maar nog belangrijker dat jeugdvrijwilligers hen verantwoord leren vissen en hier goed in begeleiden. Hoe je dat perfect en vernieuwend doet? Daar ga je achterkomen tijdens deze inspirerende dag voor jeugdvrijwilligers, die Sportvisserij MidWest Nederland en Sportvisserij Nederland samen organiseren op zaterdag 23 april 2022 in Velsen-Zuid.

Inspiratie voor jou

Wil jij geïnspireerd worden door andere jeugdbegeleiders, de experts van Start2Create of het inspirerende verhaal van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en hun succesvolle Young Leaders Program? Schrijf je dan in via het formulier op de website van Sportvisserij Midwest Nederland. Deelname aan deze dag kost je niets, maar levert jou zoveel op! De dag start om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur.

Geef je op!

Drie redenen waarom je deze dag niet wilt missen:
1. Je doet inspiratie op voor het jeugdwerk binnen jouw vereniging en daarbuiten!
2. Je bedenkt mooie ideeën tijdens de workshop 'Creatief denken' van Start2Create
3. Je hoort aan de hand van het succesverhaal van het Young Leaders Program van de KNHS hoe je jongeren bij het beleid van jouw vereniging kan betrekken.

Via de onderstaande QR-code kom je meteen op het aanmeldformulier van Sportvisserij Midwest Nederland.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.