Eenvoudig aan de slag met de gratis verenigingswebsite

1950
31 mrt 2022

Sportvisserij Nederland biedt speciaal voor aangesloten hengelsportverenigingen een gratis websiteservice aan: Mijnhengelsportvereniging. Met Mijnhengelsportvereniging kunnen verenigingen op een eenvoudige manier een professionele website aanvragen en naar eigen smaak inrichten en onderhouden. Inmiddels hebben al meer dan 250 verenigingen een website via Mijnhengelsportvereniging.

De professioneel ogende website is eenvoudig te onderhouden en - indien gewenst - eenvoudig aan te passen naar de uitstraling die past bij de vereniging. Dit kan met de vele functionaliteiten voor beheerders én gebruikers die de module aanbiedt. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de wedstrijdmodule, nieuwsmodule maar ook verschillende formulieren. De website is goed vindbaar via Google en zowel te gebruiken op de computer als mobiel door het 'responsive design'!

Neem eens een kijkje op voorbeelden van websites via Mijnhengelsportvereniging zoals die van HV Zaanstreek, HSV AmersfoortHSV Leeuwarden of de Algemene Utrechtse Hengelaarsvereniging.


Ondersteuning

Op Mijnhengelsportvereniging.nl - waar je een site aanvraagt en meteen aan de slag kunt - zijn verschillende handleidingen te vinden die je eenvoudig door de verschillende modules heen helpen. Wanneer je alle stappen uit deze instructies volgt, zet je eenvoudig een YouTube filmpje, de wedstrijdmodule of een aanmeldformulier online.

Kom je er dan nog niet uit? Dan kun je altijd terecht bij de helpdesk van Mijnhengelsportvereniging, zij kunnen al je vragen beantwoorden.


Jouw vereniging professioneel online?

Wil je meer weten over deze gratis service, kijk dan meteen op www.mijnhengelsportvereniging.nl. Hier vind je alles over het hoe, wat en waarom deze module iets voor jouw vereniging is. Je kunt er meteen mee aan de slag!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.