Penvissen op vinex-karpers in VISblad TV (video)

9947
21 apr 2022

In de nieuwe aflevering van VISblad TV reist presentator Robert de Wilt af naar de Haagse Vinex-wijk Ypenburg voor een dagje penvissen tussen de huizen met ras-Hagenees Ben Scholten (43). Op zijn scooter ‘bromt’ Ben van voerplek naar voerplek om die vervolgens geduldig één voor één af te vissen.

Dat deze simpele en mobiele aanpak aanslaat bij de Haagse vis, blijkt al snel. Ben je benieuwd naar wat voor soort grote verrassing beide heren tijdens het pennen tegenkomen? Bekijk dan de video hieronder en doe tevens je voordeel met Ben's praktische uitleg en verrassende tips voor het penvissen op karper. Check voor nog meer tips zeker ook het artikel op pagina 10 t/m 13 in de mei-editie van Hét VISblad.Lees hier welke reportages, verhalen en tips je nog meer in deze speciale regio-editie van Hét VISblad - die elke VISpashouder gratis thuis in de bus krijgt - kunt verwachten.

Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 ontvang je voortaan élke maand (twaalf nummers) 68 pagina’s vol leesplezier, inclusief een mooi welkomstcadeau naar keuze óf eenmalige korting. Klik hier om snel en eenvoudig een abonnement af te sluiten.

VISblad TV: al meer dan 100 video's!

VISblad TV is hét maandelijkse YouTube-visprogramma van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in Nederland. Dit online sportvisprogramma bestaat al tien jaar en in die periode zijn al meer dan 100 afleveringen verschenen. Benieuwd naar al deze toffe visvideo’s? Ga dan naar het YouTube-kanaal van Sportvisserij Nederland en check het archief met alle eerdere afleveringen. Grote kans dat er video's tussen zitten die jij nog niet hebt gezien, maar die wel heel interessant voor je zijn. Uren kijkplezier gegarandeerd!
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.