Vacature: Redacteur / journalist (32-36 uur)

1830
22 apr 2022

Heb jij een vlotte pen, scherpe kijk op tekst, kun je goed zelfstandig werken en voel je je als een vis in het water in de hengelsport? Voor ons communicatieteam zoeken wij een: Redacteur / journalist (32-36 u/week).

Je komt te werken in een dynamisch redactieteam dat content produceert voor print en online. Dit varieert van het schrijven van artikelen voor Hét VISblad – je gaat regelmatig op reportage – tot het opstellen van nieuws- en persberichten.

Daarbij lever je brede redactionele ondersteuning, ben je ook betrokken bij het beheer van de websites en social media van Sportvisserij Nederland en help je mee aan het genereren van free publicity. De redactie werkt hybride.

Profiel

  • Afgeronde (of eindfase) hbo-of wo-opleiding journalistiek of communicatie
  • Vlotte pen en aantoonbare schrijfervaring
  • Zelfstandig, gestructureerd en aandacht voor detail
  • Creatief, ondernemend en resultaatgericht
  • Affiniteit met de sportvisserij is een pre
  • Netwerker, zowel binnen als buiten de organisatie
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs
  • Ervaring met CMS en grafische programma’s is een pre.

Aanstelling

De aanstelling is in beginsel voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren. Salarisindicatie: 2600 - 3600 euro bruto/maand (Rijkssalarisschaal 8 , afhankelijk van opleiding en ervaring). Sportvisserij Nederland heeft een eigen cao.

Reageren

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Onno Terlouw, tel. 030-6058400. Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 15 mei je motivatie, cv en enkele recent verschenen artikelen van jouw hand naar vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp Redacteur t.a.v. Tineke Prins.

Over ons

Sportvisserij Nederland is de landelijk overkoepelende hengelsportorganisatie en behartigt de belangen van bijna 700.000 aangesloten sportvissers. De afdeling Communicatie speelt daarbij een belangrijke rol, zowel in print- als digitale media. Lees meer over Sportvisserij Nederland op www.sportvisserijnederland.nl.

(Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld).


-> Check hier de vacaturepagina.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.