Streetfishing in VIS TV XL, Visvrouwen gaan strandvissen (video)

2751
22 jun 2022

Zit jij komend weekend ook weer klaar voor VIS TV XL en De Visvrouwen? In de zesde aflevering van VIS TV XL – te zien op zondagochtend 09:30 uur op RTL 7 – gaan de presentatoren onder meer op streetfishing-avontuur in Zwolle. De dames van De Visvrouwen gaan strandvissen, te zien op zondag 26 juni om 16:30 uur op RTL 4.

Presentator Daniël Weyers laat zich in Zwolle leiden door Dennis van het Nederlandse team dat later dit jaar aan het WK streetfishing deelneemt. Vissend met kunstaas bestrijken de mannen flink wat water in de hoop enkele rovers te verleiden. Ondertussen vertelt Dennis over het aanstaande WK in Zwolle, de geplande aanpak daar en zijn kansen. Presentator Tamme gaat op pad met leden van vliegvisvereniging Pompemich. Zij vertellen hem over de vereniging, het vliegvissen in Friesland en over de omgeving.

Bekijk hieronder alvast de trailer van deze aflevering:Vissend trauma’s verwerken

Presentator Liselot schuift ’s ochtends aan bij vismaten én oorlogsveteranen Kevin en Mark, die net een nacht aan het water hebben doorgebracht. Zittend bij hun karperhengels leggen ze uit hoe vissen hun Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) helpt aan te gaan. Psychotraumatherapeut Sjef Berendsen vertelt over een speciaal behandelprogramma voor mensen zoals Kevin en Mark.
Kijken dus! Aanstaande zondag 26 juni om 09:30 uur op RTL 7.

Met én zonder hengel

Voor het vijfde seizoen op rij staat VIS TV XL garant voor spetterende sportvistelevisie. De reporters gaan dit jaar weer zowel mét als zonder hengel op pad. Op hun tochten komen ze op de mooiste plekken en leren ze over projecten die de hengelsport direct of indirect raken. Onderwerpen zoals vismigratie, visstandbeheer en -onderzoek komen daarbij ruimschoots aan bod.

Praktische tips

Vissen gebeurt in VIS TV XL ook weer volop. Talrijke technieken passeren de revue, waaronder karpervissen, witvissen, streetfishing, roofvissen, vliegvissen en zeevissen. Kijkers krijgen praktische tips van specialisten waar zowel beginners als gevorderden hun voordeel mee kunnen doen.

Over VIS TV XL

VIS TV XL is een visprogramma op RTL7 van Sportvisserij Nederland, bedoeld om sportvissers te enthousiasmeren, inspireren en kennis te laten maken met nieuwe vistechnieken en mooie viswateren in heel Nederland. Seizoen 2022 startte op 16 mei, bestaat uit acht afleveringen en is iedere zondag te zien van 09:30 tot 10:30 uur op RTL 7.

Zondag ook Visvrouwen


De Visvrouwen gaan deze week naar het strand! Hier zullen de vrouwen een paar aangename verrassingen te wachten staan. Ze starten de dag met een rit op de tandem naar het strand. Eenmaal aan zee aangekomen wordt Nathalie verrast door Paula. Ze gaan vissen met Jet van den Berg. De moeder van Nathalie.

Zondag 26 juni te zien om 16:30 uur op RTL 4. Check alvast de promo:

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.