Van hengelsportwereld naar wolven filmen (video)

1398
17 aug 2022

Vanaf de jaren tachtig was Cees van Kempen een bekende naam in de hengelsportwereld, hij schreef onder meer enkele boeken over karpervissen. Sindsdien vonden zijn pennenvruchten via verschillende magazines hun weg naar ons hengelsportliefhebbers. Binnenkort komt zijn film uit over de terugkeer van de wolf.

Zo’n 15 jaar geleden stapte hij in de filmwereld, als aftrap werd Krijgers Krokodillen Kalasjnikovs op televisie uitgezonden; een prachtig relaas over de vangst van reusachtige nijlbaarzen in Afrika. Cees verschoof steeds meer naar het maken van hoogwaardige natuurfilms. Zo verscheen bijvoorbeeld een mooie documentaire op televisie over onze collega-visser de ijsvogel en recent legde hij als producent de laatste hand aan een unieke film over onze onderwaternatuur. De film Nederland Onder Water wordt in het najaar op NPO1 uitgezonden.

WOLF

Verreweg zijn grootste klus was het maken van een film over de terugkeer van de wolf. Dat de wolf terug is in ons land is waarschijnlijk niemand ontgaan, maar dat je ook tijdens het vissen kans maakt er een te zien is minder bekend. In de film zie je echter hoe dit prachtige roofdier dol is op water en dat je daar als hengelsporter niet bang voor hoeft te zijn, maar juist van mag genieten.

Met een beetje geluk kun je er als sportvisser toeschouwer van zijn dat een wolf de rivier overzwemt. Je kunt het in ieder geval beleven op het grote doek. Vanaf 15 september draait in de bioscopen en filmtheaters de film WOLF, verteld door Matthijs van Nieuwkerk. Voor alle natuurliefhebbers en dus ook voor ons sportvissers een must om te gaan zien!

Bekijk hier de trailer:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.