INK Kustvissen dames en junioren - uitslag en tussenstand wedstrijd 3 & 4

1534
19 sep 2022

Afgelopen zaterdag was het strand van Westkapelle het decor van de derde en vierde wedstrijd van het Individueel NK Kustvissen voor dames en junioren. De deelnemers doorstonden zware omstandigheden, met veel wind en pittige buien. Na vier wedstrijden gaan Elaine Vredenburg (dames), Daan Ranzijn (U21) en Laurens van Engelenhoven (U16) aan de leiding.


Bekijk hier de volledige tussenstand van het Individueel NK Kustvissen voor dames en junioren 2022.
 

Als gevolg van de harde wind – en daarmee teveel vuil in het water – werd het oorspronkelijke parcours aangepast. Op de zaterdag stonden twee manches op de agenda; wedstrijd 3 werd gevist van 09.30 – 12.00 uur en wedstrijd 4 van 13.00 – 15.30 uur.

Dames

De verschillen waren bij de derde wedstrijd voor dames zeer klein. Elaine Vredenburg hield de tegenstanders net achter zich. In de vierde wedstrijd stak Christel Verhage er bovenuit.
 

U21

Bij de U21-categorie namen 11 deelnemers aan de Zeeuwse kust plaats. Hier won Maarten Bom de derde wedstrijd en Daan Ranzijn de vierde wedstrijd.

U16

Onder de jongste gelederen stapte Youri op ’t Hof na de derde wedstrijd als winnaar het strand af. De 9 deelnemers bij de U16 zagen Benjamin den Braber na wedstrijd vier op de hoogste trede van het podium staan.

Blijf altijd volledig op de hoogte van het laatste wedstrijdnieuws via de Facebookpagina 'Wedstrijdvissennl' van Sportvisserij Nederland.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.