Vissen voor Veteranen: uitnodiging voor deelname karpervissen

1550
08 nov 2022

Jij bent als veteraan uitgenodigd voor onderzoek om samen met ons 3 dagen volledig verzorgd in de Provincie Groningen op karper te vissen van 24 t/m 26 november. Aanmelden kan voor 10 november.

De uitzending naar een oorlogsgebied blijft je altijd bij. De gevolgen hiervan kunnen je belemmeren om je draai te vinden in je werk, je gezin en je omgeving.

Uit Engels onderzoek blijkt dat de combinatie van het sportvissen in de natuur met andere veteranen positieve effecten heeft op verwerking. Dit onderzoek willen wij in Nederland herhalen. Je gaat 3 dagen op bivak in de natuur met maximaal 9 andere veteranen waar je leert karpervissen.

Het bivak wordt geheel verzorgd. Er zijn hengelsportinstructeurs aanwezig om de fijne kneepjes van het karper vissen bij te brengen en ook twee therapeuten die het onderzoek doen en je ondersteunen als dat nodig is.

Wie zoeken we:
  • Je bent veteraan en je ervaart problemen die met jouw uitzending te maken hebben;
  • Je hebt nog geen hulp gezocht of eerdere ondersteuning/therapie heeft niet voldoende geholpen (Helaas kan je niet deelnemen als je nu in therapie bent);
  • Je hebt geen ervaring met karper vissen.


Aanmelden voor 10 november bij: r.stilkenboom@psytrec.nl

Meer informatie over het onderzoek lees je hier (PDF).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.