Snelcursus sportvissen: Vissen Doe Je Zo

899
21 nov 2022

Wil je (beter) leren vissen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Check dan Vissen Doe Je Zo! In deze spoedcursus sportvissen van Sportvisserij Nederland vind je handige uitleg, tips & trucs, video’s, instructies, montages en meer. Alles netjes gesorteerd in diverse vistechnieken zoals witvissen, roofvissen, karpervissen, zeevissen en vliegvissen.

Met Vissen Doe Je Zo! weet je precies wat je nodig hebt, wat de beste stekken zijn, hoe je moet vissen, wat de beste aassoorten
zijn, wat je allemaal kunt vangen en leer je de beste knopen en montages. In verschillende instructievideo’s worden deze en tal van andere
onderdelen – zoals het toepassen van de kieuwgreep – tot in detail toegelicht.

Ook gaat VIS TV-presentator Daniël Weijers in een serie afleveringen op pad met een bekende YouTuber die nog niet vist om hem/haar (en jou) middels een spoedcursus de fijne kneepjes van het sportvisvak te leren. Met Vissen Doe Je Zo! haal je dus meer plezier uit je hobby, leer je beter vissen en tevens verantwoord omgaan met de vis en zijn omgeving.
 
Check vissendoejezo.nl voor meer informatie.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.