Hét VISblad naar tien magazines, twee extra dik

1010
17 jan 2023

Vanaf 2023 valt Hét VISblad niet twaalf, maar tien keer op de mat. De sterk gestegen productiekosten zijn hiervan de oorzaak. Ter compensatie staan daar twee extra dikke nummers tegenover - de eerste valt vanaf eind deze maand in de brievenbus.

Alles wordt op dit moment duurder, dus ook het produceren van een magazine kost aanzienlijk meer geld. Zo zijn de kosten voor onder meer papier, energie en transport sterk gestegen.
 
De stijging is zelfs dusdanig groot dat de exploitatie van Hét VISblad in de huidige opzet niet meer sluitend kan worden gemaakt. In plaats van daarom het abonnementstarief te verhogen, is ervoor gekozen om enkele nummers tegelijk uit te brengen.

Extra dikke nummers

Deze gecombineerde nummers (februari/maart en november/december) verschijnen in de winterperiode en zijn extra dik. Dit betekent dat Hét VISblad in 2023 tien keer verschijnt en er afwisselend vier tot zes weken tussen de verschijningsdata zit.


Het eerste dikke nummer - met 16 pagina's extra leesplezier - kun je als abonnee tussen 31 januari en 4 februari in de brievenbus verwachten. Aansluitend verschijnen bij deze februari/maart-uitgave niet - zoals je gewend bent - een, maar twéé afleveringen van VISblad TV boordevol tips en inspiratie.

Bereikbaar voor alle sportvissers

Het is spijtig dat we door de omstandigheden genoodzaakt zijn om deze stap te nemen, maar we willen de drempel voor sportvissers om een abonnement af te sluiten laag houden. We denken zo de beste oplossing te hebben gevonden en hopen op ieders begrip.

Vragen?

Heb je vragen over Hét VISblad? Op de webpagina veelgestelde vragen vind je onder het kopje 'Hét VISblad' meer informatie en toelichting.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide