Vissen op roofblei in aflevering één VIS TV 2023 (video)

2720
29 dec 2022

In de eerste aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 1 januari om 09:30 uur op RTL 7 – duiken Marco en Tamme de natuur van de Biesbosch in en vissen ze op grote roofblei en winde.

Bekijk hier de promo:


Midden tussen het groen, omringd door vogels speuren Marco en Tamme het water af opzoek naar winde. De mannen trotten hun dobbers door een mangrove-achtige kreek als een van de dobbers plotseling verdwijnt en een dikke winde zich niet zomaar gewonnen geeft.

Dikke roofblei

In de middag verkassen de heren naar een bijzondere stek. Een moerasgebied met aan de andere kant van de dijk de Merwede. Hier in de 'wetlands' zijn enkele plekken met stroming en juist daar zwemmen de zilveren pijlen: roofbleien. Zonder genade onderscheppen ze het kunstaas en trekken de hengels hoepeltje krom.

Kijken dus: aanstaande zondag 1 januari om 09:30 uur op RTL 7.
 

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.
 

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.


Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.