Nieuw: ONK Feedervissen voor Junioren

2141
19 jan 2023

Het feedervissen blijft onverminderd populair, ook bij jeugd. Sportvisserij Nederland zal daarom in het wedstrijdseizoen 2023 het Open Nationaal Kampioenschap Feedervissen voor Junioren organiseren. Met deze nieuwe eendaagse wedstrijd hopen we aan de vraag vanuit de vissers te voldoen – met name voor de jeugdige sportvissers die graag met de feederhengel vissen. Sportvissers in de U15, U20 en U25-categorie kunnen zich via open inschrijving aanmelden. Ook sluit dit ONK goed aan bij de internationale trend: het te houden WK Feeder Junioren in 2024.

Wanneer, waar en & hoe?

Het ONK Feedervissen voor Junioren zal plaatsvinden op zaterdag 9 september. Het deelnemersveld wordt opgedeeld in de categorieën U15, U20 en U25. Als locatie voor deze nieuwe wedstrijd is gekozen voor het Spuikanaal bij Rilland – circa vijf kilometer ten zuidwesten van Bergen op Zoom.

Open inschrijving - aanmelden doe je zo

Wil je meedoen? Er is een open inschrijving voor dit Kampioenschap – kwalificatie via een Federatieve wedstrijd is dus niet nodig. Klik hier om je in te schrijven.

Blijf op de hoogte!

Blijf altijd volledig op de hoogte van het laatste wedstrijdnieuws via de Facebookpagina 'Wedstrijdvissennl' (facebook.com/wedstrijdvissennl) van Sportvisserij Nederland.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.