VIS TV: Vissen op 'kasteelkarpers' in Limburg

4650
25 jan 2023

In de vijfde aflevering van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 22 januari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Tamme en Marco op karper in Limbricht.

Tamme en Marco vissen in een kasteelvijver met een goed bestand aan karper. Er is genoeg vis aanwezig en het water bruist letterlijk van de azende vis. De vismaten beleven een vliegende start met diverse mooie vissen in een middeleeuws decor.

Kijk de promo hier:

Vlammende aanbeten

De pen zorgt weer voor klassieke aanbeten waarbij de dobber voorzichtig wegloopt, maar bij de methodfeeder zijn de aanbeten zo wild dat de hengels bijna het water worden ingetrokken. Geniet van deze aflevering die bol staat van de actie.

Dat zie je aanstaande zondag 29 januari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.