Op brasem in Gouda in VIS TV

2000
15 feb 2023

In aflevering acht van VIS TV 2023 – aanstaande zondag 19 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Marco op brasem in de grachten van de kaasstad Gouda.

Daniël en Marco begeven zich in het Groene Hart en vissen in de stad Gouda met de pen op brasem. Na het voeren van wat maden en maïs turen de mannen geconcentreerd naar de dobbers.

Kijk hier de promo:

Kaas

Uiteindelijk vangen beide presentatoren een stel hongerige brasems, maar dan krijgen de heren zelf ook trek. De twee lekkerbekken duiken vlug een kaaswinkeltje in.

Kijken dus aanstaande zondag 19 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2023 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.