Nieuw boek: Sportvissen door de jaren heen

1535
21 apr 2023

Het nieuwe boek 'Sportvissen door de jaren heen' beschrijft de ontwikkeling van de hengelsport in de breedste zin van het woord. Auteur Hans van der Pauw duikt onder meer in de geschiedenis van verschillende vistechnieken en het hengelsportmateriaal.

Als sportvisser heb je met magazines, boeken, online video's en tv-programma's over onze hobby geen gebrek aan informatie of een stukje entertainment. Wat volgens Van der Pauw nog ontbrak was een boek dat de ontwikkeling van de hengelsport beschreef. In dit nieuwe boek, dat 224 pagina's telt, belicht Van der Pauw allerlei onderdelen van de ontwikkeling van de hengelsport: van ultralicht spinnen tot specimen hunting en van snoeklepels tot karperhengels.

Ook worden visboeken op een rijtje gezet en zelfs de geur van een ouderwetse hengelsportzaak blijft niet onbesproken. Tot 15 juni is dit nieuwe boek verkrijgbaar in de webwinkel van Sportvisserij Nederland voor de speciale ledenprijs van €19,99 (5 euro korting op de winkelprijs).

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.