Stem nu voor de toekomst van de sportvisserij

3456
12 mei 2023

De verkiezingen voor de Vertegenwoordiging Sportvissers zijn gestart en jij kunt je stem uitbrengen op de verkiesbare kandidaten. Als VISpashouder heb je de mogelijkheid om mee te beslissen welke 9 personen in deze vertegenwoordiging zullen zetelen; alleen leden van een hengelsportvereniging zijn stemgerechtigd. De Vertegenwoordiging Sportvissers heeft direct invloed op het beleid van de georganiseerde sportvisserij.

T/m 21 mei kun je via MijnSportvisserij je stem uitbrengen. Let op: hiervoor dien je een account te hebben en je (Jeugd)VISpas moet gekoppeld zijn (en dat is zo gepiept).

Wat doet de Vertegenwoordiging Sportvissers?

  • Adviseren van het bestuur van Sportvisserij Nederland namens 670.000 VISpashouders;
  • Meestemmen op de Algemene Ledenvergadering, te beginnen bij die van 10 juni 2023;
  • Contact onderhouden met de achterban – hun wensen en ideeën vertalen naar concrete adviezen aan het bestuur.
Met de oprichting van de Vertegenwoordiging Sportvissers wil Sportvisserij Nederland de achterban dichter bij de georganiseerde hengelsport brengen en vice versa. Samen zorgen we ervoor dat we mogen en kunnen vissen, onder goede omstandigheden en bij een aantrekkelijke visstand.


Let op: op dit moment kan er niet meer gestemd worden. In week 21 worden de uitslagen bekend gemaakt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.