Nieuwe vacatures: jurist / projectmedewerker Vis & Water (video)

594
09 jun 2023

De Koninklijke Sportvisserij Nederland is de op een na grootste sportbond van Nederland, lid van NOC*NSF en de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties, drie specialistenorganisaties en circa 750 hengelsportverenigingen. Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste nieuwe medewerkers om ons te komen versterken. Solliciteer direct als jurist of projectmedewerker Vis & Water!


Projectmedewerker Vis & Water

Naast de ondersteunende diensten bestaat Sportvisserij Nederland uit de sectoren Strategische Communicatie, Wedstrijd & Vereniging en Vis & Water. Binnen de sector Vis & Water zijn er twee teams, Advies/Beleid en Kennis/Onderzoek. In beide teams werken specialisten op het gebied van vis, visstand, sportvisserij en aquatische ecologie. Er worden projecten uitgevoerd en adviezen uitgebracht. Wij willen deze teams uitbreiden met een projectmedewerker.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het verrichten van ondersteunend/inventariserend onderzoek t.b.v. projecten;
  • Het uitvoeren van vaktechnische projectwerkzaamheden zoals veldwerk, verzamelen gegevens, beoordelen, interpreteren, rapporteren;
  • Bijdrage leveren aan activiteiten m.b.t. voorlichting, belangenbehartiging, advisering of educatie.
Wij zoeken een enthousiaste medewerker op hbo-niveau met opleiding en ervaring op ecologisch gebied. Je bent analytisch, hebt een ondernemende instelling en je kunt projectmatig en zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie. Kijk ook eens in ons jaarverslag (pdf) om een beter beeld te krijgen wie wij zijn. We hebben een goede cao Sportvisserij en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, in schaal 8 of 9 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband van min. 32 uur per week voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Binnen Sportvisserij Nederland werken we met de 80-20 norm. Als medewerker heb jij de ruimte om 20% van jouw tijd jouw je kennis en kunde in te zetten en/of te ontwikkelen door bij te dragen aan een (thema)team. Themateams zijn tijdelijke teams op basis van actualiteit en urgentie.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Kamman (0653965059). En check onze website. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV dan uiterlijk 11 juni ‘23 naar vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp Projectmedewerker en wie weet word jij onze nieuwe collega.

-> Check de vacature hier


Jurist


Naast de ondersteunende diensten bestaat Sportvisserij Nederland uit de sectoren Strategische Communicatie, Vis & Water en Sport & Vereniging. Het juridische team (inclusief controle en handhaving) is onderdeel van de sector Sport & Vereniging en bestaat uit twee andere juristen. Binnen dit team vindt afstemming plaats maar krijg je ook veel vrijheid en onder andere de mogelijkheid om strategische keuzes te maken.

Bij ons kun je meteen aan de slag met bestuursrechtelijk procederen, vragen van politie en boa’s beantwoorden, statuten en reglementen controleren en wijzigen, huurcontracten opstellen en doornemen, adviezen opstellen, juridisch inhoudelijk overleggen met bestuursorganen en andere juridische puzzels oplossen. Echte klussen waardoor je veel ervaring op doet binnen verschillende rechtsgebieden en contacten leggen (met juristen) van overheden, sportbonden en ngo’s.

Werkzaamheden:

Als jurist bij Sportvisserij Nederland heb je qua veelzijdigheid op je werk niets te klagen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het:
  • opstellen van juridische adviezen;
  • ondersteunen en adviseren van verenigingen, federaties en handhavingsinstanties;
  • inspreken en procederen op bestuursrechtelijk niveau;
  • het analyseren van nationale en internationale wet- en regelgeving;
  • het voeren van overleg met gemeenten, waterschappen, provincies en rijksoverheden;
  • het samenwerken met andere ngo’s zoals WNF en de Vogelbescherming.
Wij zoeken een enthousiaste medewerker op minimaal hbo-niveau Nederlands Recht. Je bent analytisch en kan in complexe situaties een concrete inschatting maken, sociaal vaardig en hebt aantoonbare affiniteit met de hengelsport en bent inzetbaar op verschillende rechtsgebieden.

Wat bieden wij?

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie. Kijk ook eens hier om een beter beeld te krijgen wie wij zijn. We hebben een goede cao Sportvisserij en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, in schaal 9 of 10 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het is een functie voor minimaal 32 uur per week.

Binnen Sportvisserij Nederland werken we met de 80-20 norm. Als medewerker heb jij de ruimte om 20% van jouw tijd jouw je kennis en kunde in te zetten en/of te ontwikkelen door bij te dragen aan een (thema)team. Themateams zijn tijdelijke teams op basis van actualiteit en urgentie.

-> Check de vacature hier


Diversiteit?

De sportvisserij is een gastvrije sport. Men zet zich in om voor iedereen toegankelijk te zijn. Alle federaties en Sportvisserij Nederland werken samen om divers en inclusief te zijn. Wij nodigen kandidaten die hier aan willen bijdragen van harte uit om te reageren.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide