Onderhoud www.vispas.nl op 2 oktober

7147
29 sep 2023

Vanwege onderhoud zijn www.vispas.nl en www.mijnsportvisserij.nl maandag 2 oktober tijdelijk niet bereikbaar. De websites gaan maandag omstreeks 9.45 uur offline en komen naar verwachting rond 16.00 uur weer beschikbaar.

Gedurende het onderhoud is het niet mogelijk om online de VISpas, Kleine VISpas, MeeVIStoestemming, NachtVIS- en Derde Hengeltoestemming aan te schaffen. Lid worden van een bij Sportvisserij Nederland aangesloten hengelsportvereniging (waarmee je automatisch de VISpas aanschaft en ook lid wordt van Sportvisserij Nederland) blijft wél fysiek mogelijk, via de verkopende hengelsportwinkeliers en dierenspeciaalzaken.

Het onderhoud aan www.vispas.nl en www.mijnsportvisserij.nl vindt plaats ter voorbereiding van de online bestelmodule voor de VISpas 2024. Deze is vanaf 1 december online te bestellen. 

Onze excuses voor het tijdelijke ongemak.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.