Turbo Team wint Evezet Top Teamcompetitie Dobbervissen Dames + U20 en U15

958
02 okt 2023

Afgelopen weekend heeft Turbo Team de Evezet TopTeam Competitie Dames + U20 (onder 20) gewonnen. Zaterdag en zondag werd gevist aan het aan het Noordhollandsch Kanaal ter hoogte van Ilpendam. Teamlid Anja Groot bleek individueel de sterkste. In het U20-klassement heeft Tommie Gisberts gewonnen en bij de U15 Wout Leushuis.

Beide dagen was het mooi weer, maar wel af en toe stevige wind. Er waren veel goede vangsten. De vangsten verschilden van 5 tot en met 10 kilo. Vooral veel baars, brasem en voorn werden gevangen. Turbo Team eindigde op de eerste plek door 97650 gram (97,65 kilo!) bij elkaar te vissen in 4 dagen.

EvezetTopTeamCompetitie bestaat uit 4 wedstrijden

De hele Evezet TopTeamCompetitie Dames + U20 wordt gevist over 4 wedstrijddagen (2 weekenden). Het eerste wedstrijdweekend was in juli. Turbo Team stond na dit weekend ook al bovenaan.

Individueel klassement

• Anja Groot pakte goud bij de categorie Dames met slechts 4 punten en een totaal van 25940 gram aan vangstgewicht.
• Bij de categorie U20 werd Tommie Gisberts eerste met 5 punten en een totaal van 18160 gram
• In jongste categorie (U15) won Wout Leushuis: 17 punten en 13630 gram

Volledige uitslagen

Klik hier voor de volledige einduitslag en individuele uitslagen van de Evezet TTC Dobbervissen Dames + U20. Op de hoogte blijven van vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Check de Facebookpagina Wedstrijdvissennl!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.