Stekkie Magazine: hét gratis magazine over vissen voor de jeugd

1525
09 okt 2023

Ken jij vissende kids tussen de 8 en 14 jaar? Tip ze dan over Stekkie Magazine en Stekkie.nl. Stekkie Magazine is hét gratis Nederlandse blad voor jonge sportvissers van 8 tot 14 jaar. In het magazine staan interessante weetjes over vissoorten en de onderwaternatuur. Ook staat het boordevol met vistips van experts. Het blad verschijnt vier keer per jaar en gaat gratis naar alle JeugdVISpashouders.

Wat staat er in het Stekkie Magazine?

VIS TV-presentator Daniël Weijers geeft in elk magazine zijn eigen vistips. Ook geeft hij in de rubriek ‘Vlogger van de maand’ zijn oordeel over de leukste vissende YouTubers en vloggers van dit moment. Andere vasten rubrieken zijn:
  • Vissen doe je zo
  • De specialist
  • Wist je dat?
  • Professor Gerard
Daarnaast staat in elk tijdschrift een overzicht van de aankomende visevenementen. Verder hebben we de rubrieken ‘Vette vissen’ en ‘Mijn mooiste vangstavontuur’. Wat is hier zo bijzonder aan? Hier kunnen de jonge lezers hun eigen ingezonden verhalen en vangstfoto’s terugzien. De gaafste foto komt zelfs op de voorkant! Op de achterkant van het blad staat een collage van nóg meer ingestuurde foto’s.

4 keer per jaar gratis het Stekkie Magazine

Alle kids met de JeugdVISpas of met een gratis (online) jeugdvergunning ontvangen vier keer per jaar gratis het magazine. Het doel van Stekkie Magazine is om jeugd enthousiast te maken én te houden voor het sportvissen. Daarbij leren ze om succesvol én op een verantwoorde manier te vissen.

Aan het magazine is ook de website Stekkie.nl gekoppeld. Hier leren kids nóg meer over de vissen, over hét vissen en worden ze maandelijks op verse video’s getrakteerd. Zo help je ze verder op weg met sportvissen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.