Vissen bij een veerpont (video)

1831
11 okt 2023

De herfst is begonnen en dat merk je niet alleen aan het weer, ook de roofvis gaat nu los. Veerponten zijn goede visstekken. Maar als je hier gaat vissen, doe het dan wel veilig. In deze video krijg je de nodige tips van een veerpontschipper die zelf ook fanatiek sportvisser is.

Pieter Beelen gaat in deze videoreportage vissen met Sander Pothuizen - een schipper van een veerpont, die daardoor alle regels en gevaren rondom het vissen bij een veerpont kent. Rondom de veerstoep kun je vaak vis verwachten. Zowel witvis als roofvis, maar let altijd extra goed op. Je vist al het ware op een druk verkeerskruispunt. Sander is naast schipper ook verwoed sportvisser en vertelt je in deze video de belangrijkste do's & dont's bij het vissen bij een veerpont.

Kijk hier de video (los item uit VIS TV XL):

Uiteraard kijk je voordat je gaat vissen eerst op de VISplanner of vissen is toegestaan bij de veerpont waar jij wilt gaan vissen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.