November-december editie Hét VISblad: print én online

2513
02 nov 2023

Het speciale november-december nummer van Hét VISblad verschijnt binnenkort behalve in print ook online. Abonnees krijgen het magazine in print thuisgestuurd, VISpashouders en andere geïnteresseerden krijgen gratis toegang tot de online versie. Wil jij Hét VISblad ook digitaal lezen? Zorg dan dat je e-mailadres bij ons bekend is via www.mijnsportvisserij.nl.

Normaal gesproken ontvangt iedere VISpashouder twee keer per jaar een speciale, gratis editie van Hét VISblad. Een van deze nummers is de november-december editie van 2023. Dit magazine is extra dik en bevat een regiokatern met daarin nieuws van jouw hengelsportfederatie. Waar dit blad voorheen in een monsteroplage als printversie werd verspreid, is er nu voor gekozen om het enkel nog online beschikbaar te maken.

Sterk gestegen kosten printmagazines

De online versie is een gevolg van de sterk gestegen kosten: de prijzen voor papier, energie en transport zijn met tientallen procenten omhoog gegaan. In combinatie met de toegenomen inflatie was de begroting niet meer sluitend te maken. Daarom is besloten om de fysieke verspreiding van één van de twee gratis edities te schrappen.

Speciale online functies

Het digitale magazine heeft het vertrouwde uiterlijk van Hét VISblad als basis, maar wordt gecombineerd met speciale online features. Denk bijvoorbeeld aan video’s, animaties, extra beeldmateriaal, aanklikbare links en koppelingen met social media. Ook is er de mogelijkheid om artikelen te delen met je vismaten en de lettergrootte aan te passen.

Bovendien krijg je nu niet alleen toegang tot het regiokatern van jouw hengelsportfederatie, maar kun je ook de katernen van andere federaties bekijken. Tenslotte is een digitaal magazine ook duurzamer dan het verspreiden van ruim 500.000 printmagazines.

Geef je e-mailadres door

Om de online versie van Hét VISblad te ontvangen is het noodzakelijk dat je e-mailadres bekend is bij Sportvisserij Nederland. Weet je niet zeker of dit het geval is? Ga naar MijnSportvisserij om dit te controleren.

Heb je nog geen MijnSportvisserij account? Dan kun je die eenvoudig aanmaken. Dat is ook makkelijk als je gaat verhuizen, een MeeVIStoestemming voor iemand wil aanvragen of een andere wijziging wil doorgeven.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.