Snoeken met Ingrid de Jager (video)

2593
24 nov 2023

Jan Willem gaat in deze video op pad met Ingrid de Jager voor een roofvis avontuur in Friesland. Ingrid begon met vissen in de Verenigde staten. Toen ze daar eenmaal kennis had gemaakt met het vissen kon ze niet meer stoppen. Ze gaat met Jan Willem vissen vanaf de kant op snoek.

Kijk hier de 11 minuten durende video:Gerelateerde berichten
20 nov 2023 Sportvisonderzoek vanuit de lucht (video) 2113 Vanuit een sportvliegtuigje vliegen medewerkers van Sportvisserij Nederland, Fryslân en Groningen/Drenthe een vaste route over Fryslân en het Lauwersmeer en tellen ondertussen hoeveel sportvissers er aan de waterkant zitten of vanuit een boot vissen. Of het Tamme lukt om de sportvissers te tellen zonder misselijk te worden zie je in deze video. 13 nov 2023 Japanse stijl: Tanago vissen op speciale visjes (video) 2038 In deze video Tamme leert van Hugo Oppelaar hoe je vist op bittervoorn en andere kleine vissen. Deze Japanse stijl van vissen – Tanago Fishing – is een zeer verfijnde manier van vissen met miniatuurmateriaal. Tamme kijkt zijn ogen uit en luistert aandachtig naar de gepassioneerde Hugo die als een ware 'zenmeester' met microscopische precisie vist. Ze vangen prachtig gekleurde bittervoorns die op een heel speciale manier worden onthaakt. 06 nov 2023 Vissen tegen de pijn (video) 2103 In deze video vist Marco Kraal zit in Rozendaal met naamgenoot Marco Gabriëls. Na vele operaties aan zijn rug en een verslaving aan pijnstillers zag Gabriëls het leven niet meer zitten. Toch wist hij het tij te keren, kickte af en pakte in die periode ook zijn oude hobby – sportvissen – weer op. 30 okt 2023 Winde-onderzoek Tjeukemeer (video) 2020 Sportvisserij Nederland, Sportvisserij Fryslân, Wetterskip Fryslân en Hogeschool Van Hall Larenstein zijn een meerjarig onderzoek gestart naar de migratie van winde in het zuiden van Fryslân. Dit om de vraag te beantwoorden waar de windes gedurende het jaar verblijven en of ze de Linde en Tjonger optrekken om te paaien. Voor deze video reist Tamme Smit af naar het Tjeukemeer waar hij alle informatie over dit onderzoek opvist.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.