Vacature: projectmedewerker JEUGD (24 uur)

1737
23 jan 2024

De JEUGD heeft de toekomst, het gaat er dus om de jeugd de kick van het vissen te laten ervaren. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat kinderen het vissen vanuit huis meekrijgen. Vind jij het fijn om de liefde voor de sport door te geven? Solliciteer dan nu!

Vacaturebeschrijving

Naast de ondersteunende diensten bestaat Sportvisserij Nederland uit de sectoren Vis & Water, Communicatie & Public Affairs en Sport & Vereniging. De sector Sport & Vereniging bestaat uit drie verschillende teams: Wedstrijden, Juridische Zaken/Controle & Handhaving en het team Verenigingsadvisering. Voor Verenigingsadvisering zoeken wij een projectmedewerker JEUGD - iemand die een belangrijke bijdrage levert in het (blijvend) enthousiasmeren van kinderen met de sportvisserij als hobby en de hengelsportvereniging als leuke club om lid van te zijn.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
  • Het organiseren en uitvoeren van de ZomerVISkaravaan 2024;
  • Het ondersteunen van het Vissenschoolprogramma - met als doelstelling om > 600 VISlessen voor 13.000+ kinderen te organiseren;
  • Het stimuleren van jeugdactiviteiten bij hengelsportverenigingen.

Jouw profiel

Wij zoeken een echte doener. Een projectmedewerker op hbo-niveau die organisatorisch vaardig is, plannen kan bedenken en uitwerken en die het werk niet alleen ziet liggen maar ook oppakt. Affiniteit met sportvissen en vistechnische kennis is een must. Net zoals het kunnen overleggen van een VOG. Je bent in het bezit van rijbewijs B en voelt je comfortabel om in een bedrijfsbus het land door te rijden. De ZomerVISkaravaan vindt plaats in de zomervakantie, specifiek in de weken 28 t/m 30 en 33 t/m 35. Ruime beschikbaarheid in deze periode is een must.

Wat bieden wij?

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie. We hebben een goede cao Sportvisserij en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, in schaal 8 of 9 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar.

Binnen Sportvisserij Nederland werken we met de 80-20 norm. Als medewerker heb jij de ruimte om 20% van jouw tijd je kennis en kunde in te zetten en/of te ontwikkelen door bij te dragen aan een (thema)team. Themateams zijn tijdelijke teams op basis van actualiteit en urgentie.

Neem voor inhoudelijke informatie over de functie contact op met Emiel Derks (0651335075). Check onze website om meer te weten te komen over onze organisatie. Ben je geïnteresseerd? Stuur je motivatie en CV dan uiterlijk 4 februari 2024 naar vacature@sportvisserijnederland.nl met als onderwerp 'Projectmedewerker JEUGD' en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Diversiteit

De sportvisserij is een gastvrije sport. Men zet zich in om voor iedereen toegankelijk te zijn. Alle federaties en Sportvisserij Nederland werken samen om divers en inclusief te zijn. Wij nodigen kandidaten die hier aan willen bijdragen van harte uit om te reageren.

Informatie

  • Functie: Projectmedewerker JEUGD
  • Locatie: Bilthoven
  • Uur per week: 24 uur
  • Dienstverband: Parttime

-> Bekijk hier de vacaturepagina

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.