Spectaculair snoeken in een veengebied in VIS TV (video)

2828
07 feb 2024

In de zesde aflevering van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 11 februari om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Daniël en Tamme op snoek tussen de waterplanten in de Deelen.

Als echte Fries vist Tamme een thuiswedstrijd. Hij kent het veengebied de Deelen als zijn broekzak. Met speciaal oppervlakte kunstaas en zogenaamd weedless aas – dat je midden door de waterplanten kunt vissen zonder vast te raken – belagen de vismaten de veensnoeken.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:Explosieve aanbeten

De oppervlakte aasjes van de vismaten worden voor hun voeten vol overgave aangevallen door hongerige snoeken. Met het hart in de keel vangen ze beiden de nodige snoeken. Een dag die ze niet snel zullen vergeten.

Zeker kijken dus zondag 11 februari om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Twaalf afleveringen lang trekken presentatoren Marco, Daniël én Tamme kriskras door het land om op de mooiste Hollandse stekken in Nederland te vissen. Daarmee staat VIS TV opnieuw garant voor avontuurlijke sportvistelevisie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.