Atletencommissie wil nationale wedstrijden verbeteren

1768
21 feb 2024

Sportvisserij Nederland heeft eind 2023 de atletencommissie opgericht. Het voornaamste doel van deze commissie is het verbeteren van de nationale wedstrijden. Dit doen ze onder andere door te fungeren als spreekbuis voor de wedstrijdvissers. Vind jij dat er zaken besproken moeten worden? Neem dan contact op met de atletencommissie.

Met behulp van de atletencommissie kunnen de belangen van de wedstrijdvissers beter behartigd worden. De atletencommissie mag suggesties en voorstellen doen en heeft op deze manier een adviserende rol bij het opstellen van het wedstrijdvissenbeleid. Deze commissie bestaat uit wedstrijdvissers vanuit verschillende disciplines. Dit zijn:
  • Frank Peene – Kustvissen
  • Bart van der Walle – Streetfishing
  • Frank van der Schaft – Feedervissen
  • Ramon Ansing – Dobbervissen
  • Twan Swart – Dobbervissen Jeugd

Zijn er zaken waarvan je wil dat ze in de atletencommissie besproken worden? Stuur dan een mail naar atletencommissie@sportvisserijnederland.nl

Geen verplichting, wel een wens

Vanaf 1 januari 2024 is het verplicht voor topsportbonden om een topsportstatuut én een gedragen atletenvertegenwoordiging te hebben. Voor Sportvisserij Nederland was dit geen verplichting, maar wel een wens. Omdat het verbeteren van de nationale viswedstrijden een topprioriteit is, heeft Sportvisserij Nederland besloten om eind 2023 zijn eigen atletencommissie op te richten.

Snel op de hoogte

Wil jij snel op de hoogte zijn van al het wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.