Stichting PeuterFonds: al meer dan 1.200 kinderen een onvergetelijke dag bezorgd

937
02 mrt 2024

Het PeuterFonds levert al zestien jaar een maatschappelijke bijdrage via hengelsport. Meer dan 1200 kinderen met gezondheidsproblemen hebben tijdens 64 verschillende evenementen kennis gemaakt met sportvissen. Sportvisserij Nederland is al jaren sponsor van het PeuterFonds. Het eerste evenement van 2024 vindt plaats op zaterdag 11 mei in Vlaardingen.

Kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking werpen op 11 mei een hengel uit. dat doen zij samen met Scouting Vlaardingen Maurits-Vioolgroep aan de Vlaardingse Vaart. Overige evenementen in 2024 vinden plaats op 15 juni (in Utrecht) en 24 augustus (bij De Zederik, Meerkerk). Houd voor meer informatie de PeuterFonds Facebook-pagina in de gaten. In 2023 vonden vier schitterende visdagen plaats; klik hier voor een uitgebreide terugblik.

Maatschappelijk betrokken

Stichting PeuterFonds heeft als doel om kinderen met gezondheidsproblemen, uit de leeftijdscategorie van 5 tot 15 jaar, de dag van hun leven te bezorgen op het gebied van sportvissen. Tevens kunnen de gelden van het PeuterFonds ten bate worden gesteld voor kinderen in kansarme situaties binnen Nederland.

 

Fondswerving

Om deze evenementen te blijven organiseren is het PeuterFonds opzoek naar vrienden die ons willen steunen. Zo kan de stichting de komende jaren nog een mooie maatschappelijke bijdrage aan de hengelsport leveren. Wordt ook ‘Vriend van het PeuterFonds’ en doneer maandelijks €5,- op NL54 RABO 0148 5415 85 t.n.v. Stichting PeuterFonds. Kilk hier voor e-mail contact met het PeuterFonds.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.