Vacature: senior helpdeskmedewerker VISdocumenten

3449
06 mrt 2024

Sta je open voor een leuke administratieve baan in een gedreven team, heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden en durf je initiatief/leiding te nemen, dan kijken wij uit naar jou als senior helpdeskmedewerker VISdocumenten.

Wat ga je doen?

Met 685.000 leden is Sportvisserij Nederland de 3e sportbond van Nederland en maakt het team VISdocumenten tot het kloppend hart van onze organisatie – een kloppend ledenbestand. Jij bent samen met 7 collega’s het aanspreekpunt voor onze leden. Jouw taken zijn het telefonisch en per e-mail beantwoorden van vragen van sportvissers over diverse visdocumenten zoals de VISpas.

Veel voorkomende (administratieve) werkzaamheden zijn het doorvoeren van mutaties in de landelijke ledenadministratie en het voor verzending klaarmaken van VISdocumenten. Wij gebruiken www.vispas.nl, www.mijnsportvisserij.nl en www.visplanner.nl om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Als senior helpdeskmedewerker neem je initiatief om de werkprocessen en producten te verbeteren, bewaak je de deadlines en treed je naar de medewerkers coachend op om de kwaliteit van de geleverde dienstverlening te verhogen. In piekperiodes, treed je op als ‘meewerkend voorman’ en bied je ondersteuning aan het team.

Wij vragen

We kijken uit naar een enthousiaste collega die klantgericht en nauwkeurig werkt en stressbestendig is. Iemand met aantoonbare werkervaring als helpdeskmedewerker en die graag in een team werkt. Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Duits spreken en schrijven is een pre want ruim 100.000 Duitsers hebben een VISpas. Goede administratieve vaardigheden en kennis van Excel is een vereiste.

> Alles over deze vacature lees je op de vacaturepagina!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.