Jens de Vrieze nieuwe bondscoach Heren Zout

1515
08 mrt 2024

Sportvisserij Nederland heeft Jens de Vrieze aangesteld als de nieuwe bondscoach Heren Zout. De 38-jarige De Vrieze neemt het stokje over van Rob Punselie, die vorig jaar afscheid nam.

Sportvisserij Nederland is ervan overtuigd in de persoon van Jens de juiste vervanger voor Rob te hebben gevonden. Met dertien FIPS-M WK en meer dan 50 individuele zeges in het boot- en strandvissen beschikt De Vrieze over een berg ervaring. “Ik ben erg enthousiast om te beginnen, mijn kennis met iedereen te delen en samen te werken”.

Ambitieuze doelstelling

Jens is ambitieus en ziet met de huidige wedstrijdtoppers en aanstormend talent veel mogelijkheden. Een hogere positie op internationale ranglijst wordt één van de prioriteiten. Nederland bezet momenteel de vierde plaats, maar richten het vizier vanaf nu op de nummers één en twee: Spanje en Italië. De WK-winst van afgelopen jaar in nota bene Italië, zowel met het team als individueel, bewijst dat Team Holland zich kan meten met de absolute wereldtop.

Zoute team weer compleet

Met de aanstelling van De Vrieze heeft Sportvisserij Nederland de bezetting voor Team Holland Heren Zout weer compleet. De bond heet hem van harte welkom en wenst hem veel plezier én succes in zijn nieuwe rol.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.