Leer beter werpen met de Casting Clinics van Vereniging Nederlandse Vliegvissers

688
15 mrt 2024

Ben je klaar om je vliegvisvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) organiseert in 2024 weer een reeks VNV Casting Clinics, waar je onder begeleiding van ervaren instructeurs kunt leren hoe je beter en verder kunt werpen. En dat is niet alles: als je aan het einde van het jaar voldoende hebt geoefend, kun je zelfs het VNV werpcertificaat behalen!

De VNV Casting Clinics zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft in vliegvissen, of je nu beginner of gevorderd bent. Je kunt op een gezellige en ontspannen manier kennismaken met deze prachtige sport, of je bestaande kennis en techniek verbeteren. De clinics vinden plaats bij "Het Strandhuys" in Nijkerk, een schitterende locatie aan het water. De eerste clinic is op 16 maart, dus schrijf je snel in.

Meer informatie

Voor meer informatie over de VNV Casting Clinics, de data, de kosten en de inschrijving kun je terecht op de website van de VNV of mail ons via secretariaat@vnv.nu. Mis deze unieke kans niet om meer vis te vangen met je vliegenhengel. We zien je graag bij de VNV Casting Clinics!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.