Sportvisserij Nederland bedankt sponsor Evezet

981
15 apr 2024

De afgelopen drie jaar heeft Evezet de Top Teamcompetitie Feeder en Dames U20 Dobbervissen, als ook Team Holland Junioren Zoet (U15, U20 en U25) en het ONK Junioren Zoet als sponsor ondersteund. Sportvisserij Nederland is Evezet daar zeer erkentelijk voor.

De bijdrage van Evezet, in de vorm van kleding, voer, voerbakken en paraplu’s voor Team Holland Junioren heeft ervoor gezorgd dat de Junioren goed uitgerust de wedstrijden konden vissen. “Jeugd is altijd een speerpunt voor ons geweest, dus we hebben het team graag geholpen de afgelopen jaren. Ook het ONK Junioren hebben we graag ondersteund” aldus Evezet.


 
Na drie jaar neemt Evezet een pauze van een jaar qua sponsoring. Mogelijk komt er in 2025 een hernieuwde samenwerking als Sportvisserij Nederland het nieuwe wedstrijdbeleid voor 2025 en de jaren daarna heeft vastgesteld.

Snel op de hoogte

Wil jij snel op de hoogte zijn van de vakuitslagen en ander wedstrijdnieuws? Houd dan de Facebookpagina WedstrijdvissenNL in de gaten.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.