Ontdek de nieuwste toevoegingen aan MijnSportvisserij

1102
24 apr 2024

Recentelijk zijn er een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan de online serviceomgeving MijnSportvisserij (mijnsportvisserij.nl). Dit zodat je nog meer administratieve zaken rondom de VISpas en aanverwante documenten sneller kunt regelen in het digitale klantportaal van Sportvisserij Nederland.

Een van de nieuwe functionaliteiten in MijnSportvisserij is bijvoorbeeld dat je nu ook een machtiging kunt geven voor automatische incasso – dit geldt zowel voor de (Kleine) VISpas als voor de diverse verkrijgbare toestemmingen. Dat hier gretig gebruik van wordt gemaakt blijkt wel uit de 12.000 nieuwe machtigingen die binnen een maand werden afgegeven.

Overigens is het ook mogelijk om een machtiging weer in te trekken, om vervolgens bijvoorbeeld je IBAN-nummer te wijzigen. Daarna kun je weer een machtiging geven en ben je er ieder jaar van verzekerd dat je op tijd de nieuwe VISpas in huis hebt.

Nieuwe betaalservice voor VISpasfacturen

Heb je geen machtiging gegeven voor automatische incasso voor de VISpas? Dan staat in MijnSportvisserij tegenwoordig een digitale factuur klaar die je met één druk op de knop kunt betalen. Deze nieuwe service wordt verleend aan alle leden van hengelsportverengingen waar Sportvisserij Nederland de ledenservice voor verzorgt (wat grofweg neerkomt op zo’n 80% van alle VISpashouders).

Dankzij de koppeling van MijnSportvisserij met de VISplanner app wordt op die laatste direct inzichtelijk gemaakt of je ergens mag vissen. Is de factuur betaald? Dan kleurt het water donkerblauw en is vissen toegestaan. Zonder betaalde (Kleine) VISpas kleurt het water echter oranje en mag je er dus niet vissen.

Maak gebruik van MijnSportvisserij voor eenvoudig beheer van je VISpas

MijnSportvisserij is als servicetool onmisbaar voor iedere VISpashouder. In deze bestel- en beheermodule regel je namelijk zelf snel en gemakkelijk tal van zaken rondom de VISpas. Zo kun je er een tijdelijk bewijs downloaden, een adreswijziging doorgeven, een telefoonnummer toevoegen, de MeeVIStoestemming aanvragen of een vervangende VISpas regelen als je die kwijt bent geraakt.

Een account aanmaken op www.mijnsportvisserij.nl is nog geen minuut werk. Registreer je op mijnsportvisserij.nl en maak de koppeling met je VISpas. Log vervolgens in via je Facebook of Google+ account om direct aan de slag te kunnen met de vele handige functionaliteiten die MijnSportvisserij te bieden heeft.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.