Prijswinnaar visreis MeeVIStoesteming bekend

1910
08 mei 2024

Johan de Groot (41) uit Rotterdam gaat samen met zijn vismaat Jan op een compleet verzorgde vistrip naar Noorwegen of Zweden. Hij is namelijk de winnaar van de actie die Sportvisserij Nederland vorig jaar in samenwerking met Visreis.nl op touw zette rondom de MeeVIStoestemming.

 Iedere VISpashouder die tot en met eind oktober vorig jaar gebruikmaakte van de MeeVIStoestemming – waarmee je een introducé gratis een dag mee uit vissen kunt nemen – maakte automatisch kans op een geheel verzorgde visreis. Van de 9.000 mensen die tijdens de actieperiode deze toestemming aanvroegen werden er willekeurig tien geselecteerd die meedongen naar de hoofdprijs.

Johan de Groot uit Rotterdam kwam van dit tiental als winnaar uit de bus en gaat samen met zijn ‘gastvisser’ Jan op een compleet verzorgde vistrip naar Noorwegen of Zweden met Visreis.nl. Hieronder lees je in het kort zijn verhaal:

“Als zogenaamde herintreder ben ik sinds drie jaar weer aan het vissen geslagen. Net als vroeger vis ik vooral op karper. Dat deed ik voorheen altijd met mijn maatje Jan, met wie ik nog steeds naar voetbal kijk. Vorig jaar augustus stelde ik hem voor om weer eens samen naar de waterkant te gaan. Dat leek hem erg leuk, dus regelde ik de MeeVIStoestemming.

Op een mooie zonnige dag zaten we aan het water in de Leuvehaven, vlakbij waar ik woon. Daar visten we ‘op de top’ met een voerkorfopstelling. De hengeltoppen stonden die dag enkele malen te shaken, al was het louter brasem en voorn wat de klok sloeg. Hoewel we die dag geen karper op de onthaakmat wisten te krijgen heeft mijn maatje wel opnieuw het plezier in het vissen gevonden. Komend seizoen gaat hij dan ook mee met diverse karpersessies. Eens gevist, altijd een visser!”

Wat is de MeeVIStoestemming?

De MeeVIStoestemming is een schriftelijke toestemming voor één persoon om één dag gratis mee te mogen vissen met een VISpashouder in een water uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VISwateren. Je kunt maximaal drie keer per jaar de MeeVIStoestemming bestellen (voor drie verschillende personen). Kijk voor meer informatie over en het aanvragen van dit document op www.meevistoestemming.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.