VISblad TV: veelzijdige struinaanpak (video)

15025
21 mei 2024

Waarom zou je je beperken tot één bepaalde techniek? Olaf Korzilius houdt graag de opties open voor wat betreft het vangen van karper. Daarom kijkt hij aan de waterkant eerst wat de beste kansen biedt en stemt hij zijn aanpak en tactiek daar op af. Begin dit voorjaar liepen we een dagje met hem mee om te zien hoe veelzijdig hij struinend te werk gaat.

Het struinend vissen op karper is dé voorjaarsvisserij van Olaf Korzilius (27). Daarbij heeft de oppervlaktevisserij duidelijk een streepje voor, maar indien noodzakelijk is de overstap naar de pen of het statisch vissen snel gemaakt. Die flexibele aanpak was voor de redactie aanleiding om eens een dagje mee te lopen met Olaf en zijn tactiek in de praktijk te aanschouwen. Daar hebben we een informatief artikel over geschreven, maar ook een leuke video van geschoten. Daarin laat Olaf zien hoe hij actief op zoek gaat naar karpers en die probeert te verleiden met brood, hondenbrokken of blikmaïs. Check de onderstaande video om te zien hoe deze sessie verliep:Meer tips in Hét VISblad

Wil jij het struinend vissen met diverse technieken snel ook eens gaan proberen? Check dan zeker het artikel op pagina 8 t/m 13 in het juninummer van Hét VISblad. Daar vind je nog veel meer uitleg en praktische tips voor deze bijzondere visserij. Lees hier meer over dit hagelnieuwe nummer, dat deze week bij de abonnees in de bus valt.


Abonnement afsluiten

Ben jij nog geen abonnee van Hét VISblad? Voor slechts € 12,95 sluit je een jaarabonnement (tien nummers) af en mis je voortaan geen editie meer. Klik hier om snel en eenvoudig online een abonnement af te sluiten. Daarbij kun je ook nog eens kiezen voor een fraai welkomstgeschenk óf voor de eenmalige korting op de abonnementsprijs gaan.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.