INK Kustvissen 2024: op ’t Hof, Ranzijn en Vredenburg halverwege de competitie aan de leiding

673
27 mei 2024

Afgelopen zaterdag zijn de wedstrijden één en twee van het Individueel Nederland Kampioenschap Kustvissen voor dames en junioren gevist, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in drie categorieën. Bij de dames gaat Elaine Vredenburg aan de leiding, terwijl bij de U21 Daan Ranzijn aan kop gaat en Youri op ’t Hof bij de U16-categorie koploper is.

Het Individueel Nederland Kampioenschap Kustvissen omvat vier wedstrijden. Afgelopen zaterdag visten de 39 deelnemers twee manches op het strand bij Noorwijk. De vangsten waren wisselend, waarbij de hoofdmoot van de visvangst bestond uit bot en af en toe een kleine zeebaars.

Top-3 tussenstand dames

  1. Elaine Vredenburg, 5 punten;
  2. Ingrid Maranus-de Fouw, 6 punten;
  3. Clarinda van der Zande; 6 punten

Top-3 tussenstand U21

  1. Daan Ranzijn, 2 punten;
  2. Mathias Baas, 8 punten;
  3. Pieter van de Zande, 13 punten.

Top-3 tussenstand U16

  1. Youri op ’t Hof, 6 punten;
  2. Bjorn Mies, 8 punten;
  3. Laurens van Engelenhoven, 9 punten.


Volgende wedstrijd

De laatste twee wedstrijden van Individueel Nederland Kampioenschap Kustvissen 2024 worden gevist op 5 oktober. De 39 deelnemers treffen elkaar dan op het strand van Wijk aan Zee. De complete vak- en teamuitslagen van afgelopen weekend vind je hier terug.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.