Vacature: helpdeskmedewerker VISdocumenten

1598
19 jun 2024

Wij geloven in het leveren van uitstekende ledenservice. Ons team van helpdeskmedewerkers speelt een cruciale rol bij van ondersteuning aan onze leden. Sta je open voor een leuke administratieve baan in een gedreven team, heb je goede sociale en communicatieve vaardigheden, dan kijken wij uit naar jou als helpdeskmedewerkers VISdocumenten.

36 uur          MBO          Bilthoven        min. € 3016 (bij 36u)

Wat ga je doen?

Met 685.000 leden is Sportvisserij Nederland de 3e sportbond van Nederland en maakt het team VISdocumenten tot het kloppend hart van onze organisatie – een kloppend ledenbestand. Jij bent samen met 7 collega’s het aanspreekpunt voor onze leden. Jouw taken zijn het telefonisch en per e-mail beantwoorden van vragen van sportvissers over diverse VISdocumenten zoals de VISpas.

Veel voorkomende (administratieve) werkzaamheden zijn: het doorvoeren van mutaties in de landelijke ledenadministratie en het voor verzending klaarmaken van VISdocumenten. Wij gebruiken www.vispas.nl, www.mijnsportvisserij.nl en www.visplanner.nl om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Wij vragen

We kijken uit naar een enthousiaste collega die klantgericht en nauwkeurig werkt en stressbestendig is. Iemand die graag in een team werkt en bij voorkeur werkervaring als helpdeskmedewerker heeft. Het beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Duits spreken en schrijven is een pre want ruim100.000 Duitsers hebben een VISpas. Goede administratieve vaardigheden en kennis van Excel is een vereiste.

Wij bieden

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie met een goede (eigen) cao. Het salaris zit in schaal 6 (salarisschalen van de Rijksambtenaren). Je krijgt 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Het is een functie voor 36 uur per week en een dag thuiswerken is mogelijk.

Informatie en reageren

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gerben Koopmans (teamleider VISdocumenten) via koopmans@sportvisserijnederland.nl. Ben je geïnteresseerd? Stuur je brief en cv dan uiterlijk 7 juli naar vacature@sportvisserijnederland.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Over ons

De Koninklijke Sportvisserij Nederland is de landelijke overkoepeling van zeven regionale federaties en ruim 700 hengelsportverenigingen en lid van NOC*NSF. In Nederland zijn ruim 685.000 sportvissers aangesloten bij een hengelsportvereniging.

Diversiteit

De sportvisserij is een gastvrije sport, een sport die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Vanaf 2021 hebben Sportvisserij Nederland en alle federaties samengewerkt aan het gezamenlijke doel om meer divers en inclusief te zijn. Wij nodigen kandidaten die hier aan willen bijdragen, van harte uit om te reageren.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.