Vacature: social media expert/ content creator (24 uur)

625
17 jul 2024

Voor de sector Communicatie & Public Affairs kijkt Sportvisserij Nederland uit naar een enthousiaste en gemotiveerde social media expert/ content creator (24 uur).

 24 uur -  HBO -  Bilthoven -  min. € 3018 (bij 36u)


Wat ga je doen?

Als social media expert ben jij de drijvende kracht achter de zichtbaarheid van de sportvisserij op platforms zoals Facebook, Instagram, YouTube, TikTok en LinkedIn. Je bedenkt, verzamelt, creëert en publiceert relevante content voor social media. Je werkt in een enthousiast redactieteam en samen met externe partners aan zo effectief mogelijke content. Jij laat mensen stoppen met scrollen!

Als onze social wizard ben je strategisch sterk en breng je een berg creativiteit mee. Heb jij een radar voor de nieuwste trends, een oog voor visuele pracht en de skills om onze community te laten groeien alsof het the place to be is? Dan ben jij de held(in) die we nodig hebben! We willen dat je de social scene domineert en onze online aanwezigheid naar een volgend niveau tilt.

Je krijgt de vrijheid om te experimenteren, te creëren en te innoveren met organische of paid content als onderdeel van onze campagnes. Ben je klaar om jouw stempel te drukken op ons sociale universum? Solliciteer dan nu en laat zien waarom jij de social expert bent die Sportvisserij Nederland nodig heeft!

Ben jij dit?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, creatieve content creator met een passie voor vissen. Een redacteur die kansen ziet en de sociale media beheert als tweede natuur. Een echte ‘digital native’ die buiten de kaders durft te denken. Tegelijkertijd ben je resultaatgericht, houd je de planning strak en stuur je bij op basis van cijfers en analyses. Je denkt vanuit de doelgroep, streeft naar relevantie en weet hoe je meer engagement kunt realiseren. Je beschouwt goede webcare als vanzelfsprekendheid voor een betere social media hygiene en klanttevredenheid.

Natuurlijk creëer je content waar onze doelgroepen niet omheen kunnen, je hebt immers een scherp oog voor groei en impact in lijn met onze visie en strategie. Je doet het niet alleen want jij staat voor een harmonieuze samensmelting van teamwork en zelfstandigheid. Je weet collega’s te inspireren om ook impact te maken met socials. Verder heb/ ben je:
 • Goede schrijfvaardigheden / beheersing van B1-tekstschrijven
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring.
 • Communicatief sterk en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Handig met tools als CapCut, Canva, ChatGPT, Adobe software.
 • Affiniteit met sportvissen en/of de hengelsport is een absolute pré.
 • HBO werk- en denkniveau in online marketing en/of communicatie en enkele jaren werkervaring
Ben jij klaar voor om onze boodschap te verspreiden als een lopend vuurtje en heb je ook de relevante kennis in huis, dan hebben wij jou nodig.

Dit bieden wij

Sportvisserij Nederland is een informele organisatie. We hebben een goede CAO (Sportvisserij) en het salaris zit, afhankelijk van jouw ervaring, minimaal in schaal 8 (salarisschalen Rijksambtenaren). In eerste instantie betreft het een dienstverband voor een jaar. We werken met een zogenaamde 80-20 norm waarbij je 20% van je tijd mag besteden aan (thema)teams. Verder:
 • Je komt te werken in een enthousiast team met passie voor vissen.
 • Je krijgt een laptop van de zaak.
 • Als derde sportbond van Nederland, met een sterk eigen media-apparaat, leren we van en met elkaar.
 • Je draagt bij aan een maatschappelijk relevant doel; vissen is meer dan vangen! We leveren een grote positieve bijdrage aan de mens, maatschappij en (onderwater)natuur.
 • Hybride werken, reiskosten- én thuiswerkvergoeding.
 • Een maandelijkse lunchbijeenkomst van de zaak.


Liket het je wat?

Is dit jouw droombaan? Dan horen we het graag voor 22 juli. Natuurlijk kan je op de gebruikelijk manier solliciteren door een brief met CV of LinkedIn profiel te sturen naar vacature@sportvisserijnederland.nl o.v.v. ‘Vacature social media expert’. Maar het is ook de kans om op een originele, passende manier jezelf in de spotlight te zetten.

Vragen? Bel of mail onze teamleider Communicatie, Danny Bok: 06-18726279 & bok@sportvisserijnederland.nl

Over Sportvisserij Nederland

Vissen is meer dan vangen! Het is één van de meest beoefende buitenactiviteiten en brengt mensen ontspanning, gezondheid, sociale contacten en in contact met de natuur. Vissen brengt ook een verantwoordelijkheid met zich mee, de zorg voor flora en fauna. Sportvisserij Nederland zet zich in zodat iedereen die wil, kan meedoen aan en genieten van het sportvissen. We streven naar aantrekkelijk viswater, een gezonde visstand en optimale sportvisserijmogelijkheden.
 

Wees jezelf

Bij ons kun je altijd je authentieke zelf zijn. We werken hard aan diversiteit en inclusiviteit en blijven bouwen aan een open, respectvolle werkomgeving. De sportvisserij is een gastvrije sport waar samenwerking en plezier voorop staan. We geloven sterk in het belang van een gezonde werk-privé balans en bieden flexibiliteit om dit te waarborgen.

Content marketeer
Online marketing
Webredacteur
Social media redacteur
Content creator

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.