Strandvissen bij Wijk aan Zee in VIS TV (video)

532
05 jul 2024

In de tweede aflevering van de nieuwe reeks afleveringen van het seizoen VIS TV 2024 – zondag 7 juli om 09:30 uur op RTL 7 – vissen Marco en Nathalie op het strand bij Wijk aan Zee, waar ze platvis proberen te vangen. Voor Nathalie, bekend van De VISvrouwen, is dit haar debuut als presentatrice voor VIS TV.

De presentatoren halen eerst vers aas en komen precies met hoog water aan bij het strand. Marco begint met een spinhengel met daaraan een botlepel voorzien van lekkere zeepieren. Nathalie zoekt het wat verder haalt flink uit met haar stevige strandhengel.

Bekijk hier alvast de trailer van deze aflevering:

Doublet

De visserij is taai en helaas trekt de wind ook flink aan wat het vissen er niet makkelijker op maakt. Marco en Nathalie zoeken een nieuwe stek en dat blijkt een gouden zet te zijn. Marco trapt daar af met een doublet van botjes. Lukt het Nathalie om Marco bij te benen? Dat zie je komende zondag (7 juli) om 09:30 uur op RTL 7.

Meer dan vangen

Avontuur en beleving zijn niet voor niets belangrijke aspecten van VIS TV. Sportvisserij Nederland wil met het programma laten zien dat sportvissen veel meer is dan alleen het vangen van vis – óók aan kijkers die (nog) niet vissen. Met de fantastische wateren van Nederland als decor wordt sportvissen als gezonde buitenactiviteit gepromoot.

Kriskras door Nederland

Talrijke hengelsportdisciplines en uiteenlopende vissoorten komen voorbij in seizoen 2024 van VIS TV. Deze zomer komen zijn er twaalf nieuwe afleveringen van VIS TV op televisie. Stem daarom iedere zondag om 9.30 uur af op RTL 7. In deze extra afleveringen reizen Marco Kraal, Daniël Weijers, Tamme Smit en de nieuwe presentatrice Nathalie van den Berg – bekend van De Visvrouwen – door heel Nederland op zoek naar de beste en mooiste stekken.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.